Betalingsvoorwaarden

Indien u bij ons wilt verblijven en contact met ons hebt opgenomen, over de beschikbaarheid van onze accommodaties, ontvang u een offerte.

In de offerte zijn de prijzen per nacht en overige eenmalige kosten opgenomen. De prijzen zijn exclusief 7% toeristenbelasting. Als u ook een huurauto bij ons wilt huren zullen we dit ook op de offerte vermelden. De vermelde prijzen voor de auto zijn dagprijzen. Wij verhuren onze auto’s per hele dag. De omzetbelasting op verhuur van auto’s bedraagt 9%.

Wanneer u akkoord gaat met de door ons uitgebrachtte offerte, is de offerte tevens de nota voor uw verblijf bij Curacao4U.

Wij vragen een aanbetaling van 30%, van de totaalsom van de nota, binnen 3 werkdagen te voldoen. De aanbetaling heeft als doel, de gemaakte afspraken juridisch vast te leggen.

Indien u de onverhoopt uw vakantie moet annuleren, zal de 30% aanbetaling niet worden geretourneerd. De aanbetaling betreft in dit geval een vergoeding voor de annuleringskosten die wij maken en het risico wat wij lopen dat de accommodatie niet opnieuw wordt geboekt. In geval u annuleert binnen 8 weken voor aankomst zijn de annuleringskosten 100%.

Samenvattend hanteren wij de volgende betalingsvoorwaarden:

  • De nota wordt opgemaakt in valuta: EURO
  • Er geldt een aanbetaling van 30% van de totaalsom, binnen drie werkdagen, na factuurdatum te voldoen.
  • Voor het rest bedrag van de factuur, 70%, hanteren wij een betalingstermijn van 8 weken voor aankomst.
  • In geval van annulering, na datum van de aanbetaling, en voor 8 weken van aankomst zijn de annuleringskosten 30% van de factuur. De aanbetaling van 30% wordt in dit geval niet geretourneerd.
  • In geval van annulering binnen 8 weken van aankomst is de vergoeding voor annulering 100%. Het betaalde factuurbedrag zal niet worden geretourneerd.
  • U hoeft bij ons geen borg te betalen. Wij zijn zuinig op onze spullen, wij verwachten hetzelfde van u.

 

Tip: Wij raden u aan om een reis/annulerings-verzekering af te sluiten bij uw verzekeringsmaatschappij. De kosten voor een dergelijke verzekering zijn minimaal. Het  voorkomt een financiële tegenvaller indien u toch onverhoopt uw vakantie moet annuleren.