Services

Tijdens uw verblijf kunnen we verschillende services voor u regelen.

Hieronder ziet u de services op een rij. 

 

Transfer

Wij kunnen u, tegen een vergoeding van € 35,- (maximaal 2 personen, enkele reis), ophalen en wegbrengen naar het vliegveld (Hato).

Boodschappenservice

Wij kunnen ons voorstellen dat u na een lange reis niet zoveel zin meer heeft in boodschappen doen. Wij kunnen voor u de eerste boodschappen doen voor de dag van aankomst en de volgende ochtend, zodat u meteen aan uw vakantie kunt beginnen. Wij vragen hiervoor een vergoeding van € 7,50.

Handdoeken

Handdoeken worden door ons verzorgd. Wij rekenen standaard 1 handdoek per dag. Indien u meer dan 1 handdoek per dag wenst, vragen wij hier € 1,50 per handdoek voor. Badlakens dient u zelf mee te nemen.

Tussentijdse schoonmaak

De tussentijdse schoonmaak stemmen we samen met u af op de lengte van uw verblijf. De standaard tussentijdse schoonmaak is kosteloos. Indien u extra tussentijdse schoonmaak wenst, vragen we daar € 35,- voor. Indien u vaker verschoning van alleen uw bedlinnen wenst, rekenen we daar € 15,- voor.

Eindschoonmaak

De eindschoonmaak van de vertrekkende gasten is de grondige beginschoonmaak van uw geboekte accommodatie. Dit verzorgen wij voor u. Dit betekent dat u in een nette en schone accommodatie uw vakantie begint. De tarieven hiervoor zijn afgestemd op uw accommodatie.