U kunt bij ons een auto huren

Wij adviseren u om een auto te huren op Curaçao zodat u maximaal van uw vakantie kunt genieten. Er zijn nauwelijks fiets- of wandelpaden. Het openbaar vervoer is matig en de kans is groot dat u lang op het openbaar vervoer moet wachten. 

Wij beschikken over drie jonge huurauto’s, compleet uitgerust inclusief airconditioning, van het merk Kia. Twee Kia Picanto’s (handgeschakeld) en een Kia Rio (automaat). De auto’s zijn geschikt voor vier personen. Indien u extra ruimte en comfort wenst, adviseren wij u om de Kia Rio te huren.

                OF BEL EN/OF WHATSAPP               

+ 599 9 – 66 32 797

Kia Rio

€ 32,50 / per dag.

Inclusief all-risk verzekering *

4 personen

Automaat

Airco

Kia Picanto

€ 30,- / per dag

inclusief all-risk verzekering

Handgeschakeld

4 personen

Airco

Verzekering

De auto’s zijn All Risk verzekerd met een eigen risico van € 350,- per ongeval. Dit houdt concreet in dat u bij een ongeval, al dan niet door u veroorzaakt, nooit meer hoeft te betalen dan € 350,-.

Een uitzondering hierop is dat in geval van een ongeval sprake is van verwijtbaar gedrag, zoals bijvoorbeeld rijden onder invloed.

p

Goed om te weten

Indien onze eigen auto’s zijn verhuurd kunnen we in de meeste gevallen voor u een andere auto regelen. De prijzen en voorwaarden kunnen dan wel afwijken van onze eigen voorwaarden. Als het zover is, dan kunnen we de mogelijkheden rustig bespreken.