U kunt bij ons een auto huren

Wij adviseren u om een auto te huren op Curaçao zodat u maximaal van uw vakantie kunt genieten. Er zijn nauwelijks fiets- of wandelpaden. Het openbaar vervoer is matig en de kans is groot dat u lang op het openbaar vervoer moet wachten. 

 Wij beschikken over 3 jonge huurauto’s, compleet uitgerust en inclusief airco. Een kia picanto handgeschakeld, Kia Rio automaat en een Hyundai Tucsonautomaat. Indien u extra ruimte en comfort wenst, adviseren wij u om de Kia Rio of de Hyundai Tucson te huren.

                OF BEL EN/OF WHATSAPP               

+ 599 9 – 66 32 797

Kia Rio

€ 34,50 / per dag.

Bouwjaar 2016

Inclusief all-risk verzekering *

4 personen

Automaat

Airco

Kia Picanto

€ 29,50 / per dag

Bouwjaar 2015 

Inclusief all-risk verzekering *

Handgeschakeld

4 personen

Airco

Hyundai Tucson

€ 59,50 / per dag.

Bouwjaar 2020

Inclusief all-risk verzekering *

4 personen

Automaat

Airco

Verzekering

De auto’s zijn All Risk verzekerd met een eigen risico van € 350,- per ongeval. Dit houdt concreet in dat u bij een ongeval, al dan niet door u veroorzaakt, nooit meer hoeft te betalen dan € 350,-.

Een uitzondering hierop is dat in geval van een ongeval sprake is van verwijtbaar gedrag, zoals bijvoorbeeld rijden onder invloed.

p

Goed om te weten

Indien onze eigen auto’s zijn verhuurd kunnen we in de meeste gevallen voor u een andere auto regelen. De prijzen en voorwaarden kunnen dan wel afwijken van onze eigen voorwaarden.