Over Ons

Wij zijn Henk en Myra en wonen sinds 2010 op Curaçao, met onze twee kinderen (15 en 14 jaar). Henk komt oorspronkelijk uit de financiën en Myra heeft jarenlang in het uitzendwezen gewerkt.

We zijn gestart met ons mini-resort in 2012. Met veel plezier en toewijding hebben we gasten mogen verwelkomen en bijgedragen aan een leuke tijd op Curaçao. Voor ons is het belangrijk dat gasten zich welkom en thuis voelen in ons mini resort. We kunnen stellen dat dit in de meeste gevallen lukt! Daar zijn we trots op en dat zien we als een bekroning op ons werk.

Vanaf de start hebben we met ons gezin in het resort gewoond. Na uitbreiding in accommodaties zijn we verhuisd naar Jan Sofat, een wijk vlakbij (500 meter) ons resort. De kinderen werden groter en daarom konden we de gasten niet meer de optimale privacy bieden waar wij voor staan.

In het begin was het best moeilijk om het resort en de gasten wat meer los te laten, door er niet meer direct bij te wonen. Nu blijkt het ideaal te zijn doordat gasten zich helemaal vrij voelen en wij er toch snel kunnen zijn, indien dit nodig mocht zijn.

Nu, 8 jaar later, doen we ons werk nog steeds met veel plezier. We voelen ons rijk doordat wij zoveel mensen hebben mogen verwelkomen en soms zelfs wat beter hebben mogen leren kennen.

Wij hopen U te mogen verwelkomen in ons resort!

"There is a place where summer, joy and happiness never ends. We call it home, our guests call it Curaçao4u"