Tours op Curaçao

Wij bieden verschillende tours aan op het eiland en helpen graag bij het reserveren van deze tours.

 Met onze eigen boot verzorgen wij boottochten over het Spaanse Water. Andere tours die wij voor u voordelig kunnen boeken zijn: Klein Curaçao, Duiken, Buggy Tours en Zwemmen met dolfijnen.

Als u besluit om één van onderstaande activiteiten te boeken, doet u dat dan via ons. 

Boottocht Spaanse Water

Voor onze eigen gasten (maximaal 6 personen) verzorgen wij een leuke relaxte boottocht over het Spaanse water. De boottocht duurt ongeveer 3 uur. Halverwege de tocht leggen we aan bij Santa Barbara Beach waar je lekker even kunt zwemmen of snorkelen. Wij vragen € 30,- per persoon. U kunt zelf uw eigen drinken en andere versnaperingen meenemen.

Het Spaanse Water is een groot binnenwater met uitmonding naar de Caraïbische zee. Tijdens de boottocht krijgt u de wijken Jan Sofat, Brakkeput en Santa Barbara vanaf het water te zien.

Indien gewenst wordt de boottocht gecombineerd met de beklimming van de Kabrietenberg. Op de top van deze berg heeft u een fenomenaal uitzicht over het Spaanse Water en Santa Barbara. De beklimming van de berg en afdaling nemen ongeveer 1,5 uur in beslag. Voor onze eigen gasten hebben we een speciale prijs. Met beklimming van de Kabrietenberg vragen we € 45,- per persoon.

Klein Curaçao/Curacao boot tochten

Eén van de ‘must do things’ tijdens uw vakantie op Curaçao, is een bezoek aan Klein Curaçao. Klein Curaçao is een onbewoond eilandje vlak voor de kust van Curaçao. Wij hebben uitstekende ervaringen met de touroperator ‘Miss Ann’ die u met een luxe jacht naar dit tropische eiland brengt en aan het eind van de dag weer naar Curaçao brengt.

De ‘Miss Ann’ heeft op Klein Curaçao een eigen beachhouse en ligbedden (met schaduw) en verzorgt uitstekende maaltijden. Indien u besluit om met de Miss Ann naar Klein Curaçao te gaan, kunt u dit via ons boeken. 

Duiken

Indien u wilt duiken op Curaçao of een proefduik wilt maken, neemt u dan eerst met ons contact op. Wij hebben vaste duikpartners waar onze gasten voordelig en op maat kunnen duiken.

Indien u al in het bezit bent van een duikbrevet, dan kunt u via onze partners voordelig duikspullen huren. Als u liever met een duikinstructeur wenst te duiken behoort dat ook tot de mogelijkheden.

Buggy tour

Wilt u het eiland ‘off road’ ontdekken dan dient u zeker een buggy tour te doen!

Wij kunnen u adviseren over de diverse tours en waar u het beste uw tour kunt boeken.

Zwemmen met dolfijnen

In het Sea-Aquarium kunt u met dolfijnen zwemmen. Een unieke ervaring.

Op de website van het Sea-Aquarium kunt u zien welke mogelijkheden er allemaal zijn.